Јавни позив пчеларима кикиндске општине

Након данас одржаног састанка чланова УП Кикинда, имам обавезу да вам се обратим следећим апелом:
Поштоване колеге пчелари, чланови УП Кикинда, чланови свих удружења пчелара са територије града, неудружени пчелари, с обзиром на сва збивања која су задесила тридесет петоро наших колега, обраћам се Вама, који нисте страдали са следећом молбом:

Помозите пострадалим колегама да се опораве и да наставе пчеларење. Помоћ можете пружити лично један другоме или путем Удружења пчелара Кикинда. Ако желите да Удружење дистрибуира вашу помоћ у пчелама, молимо да се јавите колегиници Светлани Јаковљевић, путем телефона 060 4744545, са којом ћете се договорити око преузимања ројева.

За поделу понуђене и пристигле помоћи данас смо задужили колеге Ћатић Драгољуба и Ранка Адамовића. Ову комисију ускоро ћемо проширити на три члана, од којих ниједан није пријавио штету.

Евентуалне новчане подршке, које бисте донирали путем удружења, молим да уплатите искључиво на текући рачун УП Кикинда број 325-9500600059220-94 код Војвођанске банке у Кикинди, сврха уплате Солидарност и позив на број 052019.

Желим да вас све обавестим да ће Удружење пчелара Кикинда у поделу прикупљене помоћи укључити све пострадале колеге који су надлежним органима пријавили  да су им пчеле отроване и који су се пријавили секретару удружења до четвртка 30.05.2019., без обзира да ли су наши чланови или не.
За ИО УП Кикинда

Саша Чолак