НЕОПХОДНА КРВ НУЛТЕ НЕГАТИВНЕ КРВНЕ ГРУПЕ!

Прекјуче је заменик председника СПОС-а и председник Друштва пчелара Крагујевац Милутин Петровић имао саобраћајну несрећу, када је возило из супротног смера неконтролисано изненада прешло у његову траку и при пуној брзини без кочења ударило његово возило.

Милутин је, на позив пчелара Кикинде чије су пчеле потроване, тог јутра својом Ладом Самаром путовао за Кикинду, када је возило из супротног смера неконтролисано изненада променило смер и пуном брзином ударило у његов аутомобил.

Иако није био претерано повређен, дошло је до компликација које захтевају веће количине крви нулте негативне крвне групе, које ретко има на залихи у довољним количинама, па СПОС апелује на све пчеларе добре воље да ХИТНО оду до Института за трансфузију крви Србије у Београду, ул. Светог Саве бр. 39 (ОВДЕ), како би дали крв. Напомените да је у питању пацијент Милутин Петровић који се тренутно налази у шок соби Института за ортопедско-хируршке болести „Бањица“. Крв можете дати од 7 сати ујутру до 19 сати увече.

Уз захвалност свима који могу да помогну, Милутину поручујемо да остане снажан и емотивно јак као и увек и да што пре преброди све недаће!

Вест је у целости преузета са сајта СПОС-а