Нове радне акције у Удружењу пчелара Кикинда

Ових дана смо почели са завршним радовима на водоводним и канализационим инсталацијама у погону као и са сервисирањем и коначним прикључењем машина.

Млађен Мићић и Душко Едрељан су поставили водоводне инсталације, тако да је остала још само монтажа бојлера и одвод. Бране Бјељац је урадио сервис на дупликатору, тј замену лежаја на ел. мотору и прикључење машина на електричну мрежу.

Данас се окупила екипа у следећем саставу: Славица Дангубић, Зоран Вебер, Петар Петров, Душко Јањић, Милан Рилак, Душко Ердељан, Бране Бјељац и Саша Чолак. План је био да се ископа земља за бетонске стазе и простор пред погоном. Уз максимално залагање свих, цео овај посао је одрађен а чак је избетонирано две трећине предвиђених површина. За сутра смо планирали да довршимо бетонирање и испланирамо вишак земље у дворишту.

Позивамо колеге, које могу да сутра у 8 дођу у удружење, да завршимо планиране  послове, јер 12.10. треба спремно да сачекамо госте и свечано пустимо у рад погон.