• French
  • Romanian
  • Russian
  • Serbian

Oбавештење члановима УП Кикинда и свим удруженим пчеларима са територије града Кикинда

Обавештавамо чланове УП Кикинда да је у припреми конкурс за набавку лекова за пчеле путем Покрајине а у организацији града Кикинде. Наиме сваки члан нашег удружења треба бесплатно да добије препарате Варотом и Аминотом од прозвођача „Евротом“ из Руме.

Чланови удружења који желе да добију ове препарате бесплатно у обавези су да секретару удружења у најскоријем року (у наредних неколико дана, ) доставе копије октобарске пријаве пчелињака од ветеринара, пошто имамо обавезу да градском секретаријату за пољопривреду проследимо податке најкасније до краја идуће недеље. О даљем току и начину дистрибуције препарата, као и количинама које добијемо ћемо вас извештавати благовремено.

За евентуалне нејасноће контактирати председника или секретара удружења.

Колеге пчелари, чланови сеоских удружења пчелара са територије града Кикинда, који желе бесплатне препарате, ће се јавити својим председницима удружења што пре а услови за остваривање права на добијање препарата су исти као и за чланове УП Кикинда.

Молимо колеге пчеларе који овај текст прочитају да обавесте што више колега, како бисмо благовремено одрадили све што је потребно