Позив на потписивање уговора са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду

Поштоване колеге пчелари, на чијим пчелињацима је дошло до масовног угинућа пчела од 23 маја 2019, а који сте конкурисали на Другом конкурсу за  доделу средстава за суфинансирање инвестиција у пчеларство на територији Аутономне покрајине Војводине у 2019. години.

Молимо вас да се окупите у просторијама УП Кикинда 01.07.2019. године у 9,00 часова, како бисмо завршили све потребне радње око документације која ће вам бити потребна за потписивање уговора. Након тога, у 9,45 заједно ћемо отићи на свечано потписивање уговора са почетком у 10,30  између Покрајинског секретаријата за пољопривреду и свих колега који су се пријавили на конкурс.

Свечано потписивање уговора ће се обавити на пчелињаку колеге Златка Попетруа, на Башаидском друму. Пчелињак се налази на око 500 метара од Ротарове (Турбогас) бензинске пумпе, са десне стране у правцу Башаида.

Са собом обавезно понети две бланко менице, личну карту и хемијску оловку.

Потписивању уговора присуствоваће Покрајински секретар за пољопривреду господин Вук Радојевић са помоћницима Владиславом Крсмановићем и Младеном Петковићем и , као и градоначелник Павле  Марков или представници градске управе нашег града које он буде делегирао. Такође очекујемо и председника Савеза пчеларских организација Војводине господина Радомира Влачу, који је такође дао све од себе да се успе у целој акцији.

Овим путем позивамо све медије да испрате потписивање уговора.

Захваљујемо се Покрајинском секретару господину Вуку Радојевићу, као и господи Владиславу Крсмановићу и Младену Петковићу, помоћницима секретара и свим сарадницима и председнику СПОВ-а Радомиру Влачи на свему што су учинили за обнову кикиндског пчеларства.