Трећа крађа кошница и пчела у кикиндском атару за свега неколико дана. ДОКЛЕ ВИШЕ?

Број прегледа: 1.204

На жалост, нови проблеми на сунцокретовој паши у кикиндским атарима. Наиме, колеги Ненаду Кришану, члану Удружења пчелара Кикинда, претходне ноћи похаран је пчелињак на потезу Теремијски друм, исти локалитет на ком је пре само пар дана покраден и колега Градимир Лукач.

Лопови су овог пута однели 2 комплетне кошнице на три наставка а из девет кошница покрадени су рамови из плодишта, значи саће, легла, матице, мед…  Невиђена дрскост и безобразлук су на делу ових дана у Кикинди у невероватним облицима. Ако ико има било какву корисну информацију поводом ове крађе, молимо да пријави кикиндској полицији, Удружењу пчелара Кикинда или Ненаду Кришану.

Извршни Одбор Удружења пчелара Кикинда апелује на власти да предузму све што је у њиховој моћи и надлежности да стану лоповима на пут а позивају и колеге пчеларе да се се самоорганизују и већ једном пресеку ово зло које нам се дешава. Пресецимо данас како сутра не бисмо и сами сутра дошли у ситуацију каква је ове године задесила наше колеге.

SDC12453 SDC12454 SDC12455 SDC12456 SDC12458